Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sihir büyü görmek

Rüyada sihir büyü görmek

Rüyada sihir büyü görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sorunlarının son bulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sihir büyü gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada sihir büyü görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, büyük atılımların yapılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü sihir görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada sihirli yüzük görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalettir.

Rüyada sihirli lamba görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sihirli değnek görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sihir yapmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada sihirli taş görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments