Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu saklamak

Rüyada hamile olduğunu saklamak

Rüyada hamile olduğunu saklamak önüne pek çok imkan sunulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, yanlış bir karar verileceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu saklamak gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu saklamak hoş olmayan sözler işiteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği saklamak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabılarını saklamak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada çiğ et saklamak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi saklamak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kitap saklamak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinayeti saklamak şansın yaver gideceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada anahtar saklamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, başarıya giden yollarını açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments