Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet saklamak

Rüyada kıyafet saklamak

Rüyada kıyafet saklamak bolluk ve bereket elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyafet saklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Rüyada kıyafet saklamak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzük saklamak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada adam öldürüp saklamak işlerin yolunda gideceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu saklamak canını sıkan şeyleri yeneceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sır sakladığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan saklamak kazalardan ve belalardan korunacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf saklamak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın kolye saklamak kazancının iki kat artacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments