Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara paketi saklamak

Rüyada sigara paketi saklamak

Rüyada sigara paketi saklamak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına yorulur.

Rüyada sigara paketi saklamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada sigara paketi saklamak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerini boşvereceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada mavi sigara paketi görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işinde zarar edeceğine işarettir.

Rüyada paketle sigara görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, iyi halin geleceğine delalet eder.

Rüyada paket paket sigara görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketi taşımak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada iki paket sigara görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments