Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara sakladığını görmek

Rüyada sigara sakladığını görmek

Rüyada sigara sakladığını görmek yeni iş kollarına girileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada sigara sakladığını gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada sigara saklamak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içtiğini saklamak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara paketi saklamak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada sigarayı saklamak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, dirliğin bozulabileceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada sigara sakladığını görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kaka saklamak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanı saklamak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik saklamak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments