Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla sigara içmek

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sigara içmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla sigara içmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla sigara içmek önemli ve ciddi işler yapacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ramazanda sigara içmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece sigara içmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu sigara içmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments