Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigaranın kırıldığını görmek

Rüyada sigaranın kırıldığını görmek

Rüyada sigaranın kırıldığını görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, doğru olanı seçeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kazancı arttıracağına işaret eder.

Rüyada sigaranın kırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kırılmış sigara görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Rüyada sigaranın kırıldığını görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara kırıp atmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Rüyada kırılan sigara görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada paket paket sigara görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalettir.

Rüyada sigarayı elinde görmek çok rahat bir döneme gireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek şartlarının da zenginleşeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet eder.

Rüyada ramazanda sigara içmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments