Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket paket sigara görmek

Rüyada paket paket sigara görmek

Rüyada paket paket sigara görmek sevinç gözyaşları dökmeye, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada paket paket sigara gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Rüyada sigara paketini atmak duygularının karşılıklı olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paket sigara almak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketi bulmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada sigara paketi vermek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada paketle sigara görmek adının ve şanının yürüyeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinden sigara paketi almak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki paket sigara görmek hile ile mal elde edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments