Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara kırıp atmak

Rüyada sigara kırıp atmak

Rüyada sigara kırıp atmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, elinin darlık görmeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara kırıp atmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Rüyada sigara kırıp atmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış sigara görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılan sigara görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada sigaranın kırıldığını görmek işinde terfi alacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti atmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Rüyada yere sigara atmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sigara paketini atmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içip atmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments