Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yıkılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, işinde terfi alacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sigara içerken gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments