Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış sigara görmek

Rüyada kırılmış sigara görmek

Rüyada kırılmış sigara görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış sigara gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Rüyada sigara kırıp atmak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigaranın kırıldığını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kırılan sigara görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kırılmış sigara görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak büyük bir boşluğa düşeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada naneli sigara içmek imkânlarının çoğalacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments