Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı elinde görmek

Rüyada sigarayı elinde görmek

Rüyada sigarayı elinde görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Rüyada sigarayı elinde gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada elinde sigara görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde sigara görmek aileye büyük bir ev alınacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde sigara tutmak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı elinde görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde sigara görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigarayı eline almak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı elinde tutmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments