Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan sigara görmek

Rüyada kırılan sigara görmek

Rüyada kırılan sigara görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada kırılan sigara gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada kırılmış sigara görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara kırıp atmak zararların üst üste geleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada sigaranın kırıldığını görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kırılan sigara görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işarettir.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle sigara içmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara izmariti içmek kıtlığın meydana geleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments