Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara yakmaya çalışmak

Rüyada sigara yakmaya çalışmak

Rüyada sigara yakmaya çalışmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına inanılır.

Rüyada sigara yakmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Rüyada sigara yakmaya çalışmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içmeye çalışmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara sardığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, koyu muhabbette kalacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada acı sigara içmek söylediklerinin çıkacağına, el açmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine sigara almak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sürekli yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının sigara içmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments