Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara sardığını görmek

Rüyada sigara sardığını görmek

Rüyada sigara sardığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, dertleri biteceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

Rüyada sigara sardığını gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada sigara sarmak sağlık sorunlarının son bulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalettir.

Rüyada sigara sardığını görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ayaklandıracağına, diploma ve meslek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprak sarmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça bigudi sarmak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarma sarmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sıkıntılarından arınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments