Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin sigara içtiğini görmek

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, işe başlanacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada annemin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, güzel bir haber almaya alamet eder.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada annemi sigara içerken görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalettir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok hayırlı haberler alacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini sigara içerken görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments