Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sigara almak

Rüyada birine sigara almak

Rüyada birine sigara almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işleri yoluna sokacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sigara almak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada sigara paketi vermek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına inanılır.

Rüyada marketten sigara almak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Rüyada parayla sigara almak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla sigara içmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada sigara izmariti toplamak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sigara içmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara bulamamak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments