Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara yakmak

Rüyada sigara yakmak

Rüyada sigara yakmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, kazancının günbegün artacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada sigara yakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada sigarayı yakmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara yakmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine alamet eder.

Rüyada sigarayı tersten yakmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada sigarasını yakmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigarayı ters yakmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments