Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı tersten yakmak

Rüyada sigarayı tersten yakmak

Rüyada sigarayı tersten yakmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada sigarayı tersten yakmak gördüyseniz:

  • Sizden yararlanmak isteyen insanları farketmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sigarayı tersten yakmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sigarayı ters yakmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada tersten sigara içmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, huzur ve saadet bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters sigara içmek içine düşen fesada yeniliceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sigarasını yakmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çakmakla sigara yakmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada sigara yakmak bahtının da çok parlak olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments