Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmakla sigara yakmak

Rüyada çakmakla sigara yakmak

Rüyada çakmakla sigara yakmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, hile ile mal elde etmeye delalet eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak arkadaştan görülecek faydaya, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada çakmak ve sigara görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara ve çakmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, başarısının azalacağına yorulur.

Rüyada sigara ve çakmak görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada çakmakla yakmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, kişinin başarılarının artacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada çakmakla ateş yakmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada çakmakla ocak yakmak çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments