Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı tersinden yakmak

Rüyada sigarayı tersinden yakmak

Rüyada sigarayı tersinden yakmak refah düzeyinin düşeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bilgiyle donanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok iyi şeylere işarettir.

Rüyada sigarasını yakmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada sigarayı yakmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada birinin sigarasını yakmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, meşakkate düşeceğine inanılır.

Rüyada kibritle sigara yakmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret eder.

Rüyada sigarayı ters yakmak çok büyük başarılara imza atacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments