Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sigarasını yakmak

Rüyada başkasının sigarasını yakmak

Rüyada başkasının sigarasını yakmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada çakmakla sigara yakmak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, alım gücünde yükselme olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işarettir.

Rüyada kibritle sigara yakmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigarasını yakmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, büyüleyeceğine, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sigara yakmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, onlarla gönül birliği edeceğine alamet eder.

Rüyada sigarayı yakmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sigarasını yakmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments