Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı yakmak

Rüyada sigarayı yakmak

Rüyada sigarayı yakmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada sigarayı yakmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Rüyada sigarayı tersten yakmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, alkış alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigarasını yakmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Rüyada sigarayı yakmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin sigarasını yakmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, insanlara küsüleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sigara yakmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı ters yakmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments