Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarasını yakmak

Rüyada sigarasını yakmak

Rüyada sigarasını yakmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada sigarasını yakmak gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız işlerle vakit geçirin.

Rüyada sigarayı ters yakmak değer göreceğine, kazancının katbekat artacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara yakmak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigarayı yakmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına yorulur.

Rüyada kibritle sigara yakmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada çakmakla sigara yakmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada sigarasını yakmak artık daha dikkatli davranacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sigarasını yakmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments