Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı ters yakmak

Rüyada sigarayı ters yakmak

Rüyada sigarayı ters yakmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine tabir olunur.

Rüyada sigarayı ters yakmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada sigarayı tersten yakmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet eder.

Rüyada sigarayı ters yakmak sorunların aşılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters sigara içmek parasal anlamda rahat edeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada tersten sigara içmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibritle sigara yakmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada birinin sigarasını yakmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulur.

Rüyada sigarayı yakmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments