Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara satmak

Rüyada sigara satmak

Rüyada sigara satmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada sigara satmak gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada sigara satmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet eder.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sigara içmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, zor günlerin yaşanacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanık sigara görmek kişinin yaşamının değişeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının sigara içerken görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada iki paket sigara görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments