Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık sigara görmek

Rüyada yanık sigara görmek

Rüyada yanık sigara görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yanık sigara gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada yanık sigara görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Rüyada kolu yanık görmek sevdiklerini de koruyacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret eder.

Rüyada yanık çamaşır görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sırtında yanık görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık adam görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, iyi geçiminin biteceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık ekmek almak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasında yanık görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işaret eder.

Rüyada kolunu yanık görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments