Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprak sarmak

Rüyada asma yaprak sarmak

Rüyada asma yaprak sarmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, huzursuzlukların son bulacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada asma yaprak sarmak gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada asma yaprağı sarmak hayırlı işlerde yer alacağına, elinin de bollaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada asma yaprak sarmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada yaprak sarmak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, isteklerinin erteleneceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet eder.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yaprak sarması sarmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ne yöne gideceğine delalet eder.

Rüyada asma yaprağı toplamak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, hayatın kolaylaşacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada asma yaprağı satın almak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments