Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarma sarmak

Rüyada sarma sarmak

Rüyada sarma sarmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına tabir olunur.

Rüyada sarma sarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada sarma sardığını görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada sarma sarmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet eder.

Rüyada yaprak sarması sarmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada lahana sarması sarmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çiğ sarma yemek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işlerin düşeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işaret eder.

Rüyada yaprak sarması görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada lahana sarma görmek sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments