Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara sarmak

Rüyada sigara sarmak

Rüyada sigara sarmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, eve huzur dolacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, mal mülk kazanacağına delalettir.

Rüyada sigara sarmak gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada sigara sarmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara sardığını görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yaprak sarmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yarasını sarmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tel sarmak sermayesini kaybedeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü sarmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yeni iş kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments