Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara böreği sardığını görmek

Rüyada sigara böreği sardığını görmek

Rüyada sigara böreği sardığını görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sorunların gittikçe artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada sigara böreği sardığını gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hikmet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada börek sarmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara sarmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara sardığını görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalettir.

Rüyada sigara böreği görmek kısmetinin açılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada sigara böreği kızartmak zafer elde edileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada sigara böreği yediğini görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ip sardığını görmek işinde yükseleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments