Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça bigudi sarmak

Rüyada saça bigudi sarmak

Rüyada saça bigudi sarmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada saça bigudi sarmak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada saça bigudi sarmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç bigudisi görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işarettir.

Rüyada bigudi görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç sarmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret eder.

Rüyada lahana sarmak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dolma sarmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yarasını sarmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü sarmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, kime gideceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments