Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki şişesi saklamak

Rüyada içki şişesi saklamak

Rüyada içki şişesi saklamak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, bütçesinin genişleyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kurtuluşa ereceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada içki şişesi saklamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Rüyada içki şişesi saklamak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işarettir.

Rüyada içki saklamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet eder.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine tabir olunur.

Rüyada şişede içki görmek eş ve evlat sahibi olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Rüyada içki şişesinden su içmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulur.

Rüyada şişeden içki içmek çok hayırlı işlere girileceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada içki şişesi kırmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde içki şişesi görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments