Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara paketi taşımak

Rüyada sigara paketi taşımak

Rüyada sigara paketi taşımak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara paketi taşımak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada sigara paketi taşımak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paket sigara almak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada paket paket sigara görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada paket sigara görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada paketle sigara görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada iki paket sigara görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hile ile mal elde etmeye, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments