Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içip atmak

Rüyada sigara içip atmak

Rüyada sigara içip atmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içip atmak gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada sigara içip atmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, işlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını sigara içtiğini görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments