Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere sigara atmak

Rüyada yere sigara atmak

Rüyada yere sigara atmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yere sigara atmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sigarayı yere atmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada yere sigara atmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sigara paketini atmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içip atmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sigara izmariti atmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, destek göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sigara kırıp atmak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada yere ekmek atmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere atmak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments