Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek zor bir işe girileceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek hasret içinde kalacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yalan söylemeye işaret eder.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek onlardan fayda göreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada birini sigara içtiğini görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini sigara içerken görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments