Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı saklamak

Rüyada iç çamaşırı saklamak

Rüyada iç çamaşırı saklamak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı saklamak gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada iç çamaşırı saklamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada sigara içtiğini saklamak işinde profesyonel kimse olacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yüceltileceği sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı satın almak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşır yıkamak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada iç çamaşırı çıkarmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırlı olduğunu görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırsız olmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, insanlar tarafından tanınacağına işarettir.

Rüyada siyah iç çamaşırı görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments