Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını sigara içerken gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, nefsine uyacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, rızkın genişleyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments