Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, gelirinden yana memnun olacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, makamını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, insan sevindireceğine, fakirlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, donatacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments