Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek

Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek

Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, aşama kaydedeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içmeyi istemek başkasının hakkına göz dikileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments