Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Rüyada babasını sigara içerken görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret eder.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı sigara içerken görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments