Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorla sigara içmek

Rüyada zorla sigara içmek

Rüyada zorla sigara içmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zorla sigara içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Rüyada zorla sigara içmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine inanılır.

Rüyada zorla rakı içmek çok üst mevkilere geleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zorla hap içmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada zorla içki içmek el üstünde tutulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Rüyada zorla su içmek güzel haberler alacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken sigara içmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada kaçak sigara içmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments