Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin sigara içtiğini görmek

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada annesini sigara içerken görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulur.

Rüyada anneni sigara içerken görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada annemi sigara içerken görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments