Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kazancın katbekat artacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini sigara içerken görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments