Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, imkânlarının azalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı nasihatler vermek veya işleri halletme biçimleri hakkında yorum yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek şifaya kavuşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments