Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yolunun açık olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içerken yakalanmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Rüyada annemi sigara içerken görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini sigara içerken görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments