Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içeni görmek

Rüyada sigara içeni görmek

Rüyada sigara içeni görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sigara içeni gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalettir.

Rüyada birini sigara içerken görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, geriye doğru gideceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada sigara içtiğini görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments