Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni sigara içerken görmek

Rüyada anneni sigara içerken görmek

Rüyada anneni sigara içerken görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneni sigara içerken gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek aydınlık bir döneme girileceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada annemi sigara içerken görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek hem moral hem de çareler bulacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına tabir olunur.

Rüyada annesini sigara içerken görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, neşeleneceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments