Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sigara içerken görmek

Rüyada birini sigara içerken görmek

Rüyada birini sigara içerken görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada başka birini sigara içerken görmek şükredeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, dertlerinin unutulacağına delalettir.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sigara içildiğini görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ömür boyu devam edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen bebek görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada babanı sigara içerken görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada birini sigara içtiğini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments